Directiechauffeur huren

Onze goed opgeleide directiechauffeurs rijden u veilig in uw eigen auto naar uw bestemming. Perfect voor zakelijke ritten.

Bekwame directiechauffeur huren. U krijgt eersteklas service bij eigenchauffeur.nl

Huur een ervaren directiechauffeur voor uw eigen auto

Een directiechauffeur van Eigenchauffeur.nl rijdt u comfortabel en veilig in uw eigen auto naar uw bestemming.

Tijdens de reis kunt u rustig werken of u voorbereiden op uw afspraak. 

Wanneer u een directiechauffeur van Eigenchauffeur.nl inschakelt, krijgt u gegarandeerd een professional met jarenlange rijervaring en persoonsbeveiliging. Onze directiechauffeurs zijn in het bezit van het verplichte CCV-D1-certificaat. Maar er kan ook een CCV-D2 gecertificeerde chauffeur ingezet worden, als er sprake is van een verhoogd risicoprofiel voor u of uw gasten. Jaarlijks houden onze chauffeurs de rijvaardigheden bij door middel van rijtrainingen om u zo veilig mogelijk te vervoeren.

Uw eigen directiechauffeur: professioneel en discreet

Een directiechauffeur is gedurende de werkdag uw persoonlijke assistent: servicegericht en representatief gekleed in kostuum. Chauffeurs van Eigenchauffeur.nl nemen hun taak uiterst serieus. U kunt van hen dan ook professioneel vervoer, een comfortabele rijstijl en discretie verwachten. Onze chauffeurs creëren voor u een vertrouwelijke mobiele werkplek. 

Naast een directiechauffeur kunt u bij Eigenchauffeur.nl ook een auto met privéchauffeur huren of alleen een privéchauffeur die in uw eigen auto rijdt. 

directiechauffeur huren bij eigen chauffeur - veilig discreet

Hoe gaan wij te werk?

U dient uw aanvraag zo volledig in te vullen online.

e opdracht zetten we uit naar alle aangemelde (gescreende) directiechauffeurs die passen bij de opdracht. Hiervoor beschikt Eigenchauffeur.nl over een uitgebreide database van professionele chauffeurs. 

Beschikbare directiechauffeurs geven per week aan welke dagen ze kunnen werken

Wanneer wij een directiechauffeur hebben gevonden wordt er een offerte op maat naar u toegestuurd.
Na bevestiging delen wij de contact gegevens van de chauffeur. 

Nadat de opdracht is uitgevoerd, vult de chauffeur zijn gewerkte uren en gemaakte onkosten online in. Eigenchauffeur.nl controleert dit en zorgt binnen 24 uur na uitvoer van de rit voor een factuur.

Plaats hier uw opdracht.
Wij zorgen voor een chauffeur

HULP NODIG?

Etiquette chauffeur

Representatief

Alle chauffeurs dragen een representatief kostuum met een herkenbare blauwe stropdas. Zo weet u altijd dat het een chauffeur van Eigenchauffeur.nl is.

Match met u als klant

We gaan altijd op zoek naar een directiechauffeur die het beste past bij uw wensen.

Hoogste service level

Tijdens het wachten kan de chauffeur u ook op andere gebieden van dienst zijn, zoals de auto laten wassen, een bezoek aan de stomerij of een boodschap halen.

Waarom een directiechauffeur
van Eigenchauffeur.nl?

Kies voor een directiechauffeur van Eigenchauffeur.nl!

Nauwkeurigheid

Onze directiechauffeurs zijn altijd ruim op tijd aanwezig op de afgesproken plaats. Daarnaast kennen zij het wegennet goed en kunnen zij complicaties op de weg vermijden door goed te anticiperen.

Veiligheid

Onze directiechauffeurs hebben jarenlange ervaring door de praktijk en trainingen. Daarom kunnen zij u een veilige en comfortabele rit bieden. Dat voelt wel zo prettig. 

Presentatie

Onze directiechauffeurs zijn representatief gekleed in kostuum en zijn voorkomend volgens de regels van de etiquette.

Betrokkenheid

Onze directiechauffeurs bereiden zich elke dag voor om te zorgen dat uw dag zo efficiënt mogelijk wordt benut.

Wij verzekeren u een veilige en
comfortabele rit

Op tijd garantie

Onze directiechauffeurs zijn altijd 15 minuten van te voren op locatie.

Contact met chauffeur

Via onze email heeft u de contact gegevens van onze directiechauffeur.

Limousine service. chauffeur service, transportation, chauffeursdiensten, auto met chauffeur

In uw eigen auto

Onze directiechauffeur neemt plaats in uw eigen auto en rijdt u naar uw bestemming.

Tarieven exclusief btw

Alle prijzen worden vooraf helder gecommuniceerd. Transparante en inzichtelijk.

HULP NODIG?

Veelgestelde vragen over onze directiechauffeurs

Zakelijk vervoer
Particulier vervoer
Breng -/ haalservice restaurant

U kunt ons op 3 manier bereiken

Email:
Info@eigenchauffeur.nl

Whatsapp
Stel uw vrijblijvende vraag

Telefonisch
+31 85 016 0 888

Het is van groot belang om helderheid te bieden. Onze chauffeur service hanteert een tarief van €45,00 per uur, exclusief btw. De facturatie begint zodra de chauffeur van huis vertrek tot dat hij weer thuis is. Wij zoeken beschikbare chauffeur bij u in de buurt.

Wij bieden vier verschillende bundels aan:

  1. 10 uur voor €450,00 excl. BTW
  2. 50 uur + 3 uur gratis voor €2.115,00 excl. BTW
  3. 100 uur + 9 uur gratis voor €4.095,00 excl. BTW
  4. 250 uur + 25 uur gratis voor €10.125,00 excl. BTW

Reiskosten vergoeding De kosten voor het naar u toebrengen van de chauffeur zijn eveneens transparant. We rekenen een verplaatsingskost van €0,40/km. Bijvoorbeeld, indien de chauffeur 20 km moet rijden, bedragen de kosten €8.

Maaltijdvergoeding
Tussen 4-8 uur € 15,00
tussen 8-12 uur €30,00
Langer dan 12 uur € 50,00

Overnachting Indien er geen overnachting is geboekt door de opdrachtgever, wordt in Nederland € 130,00 en in de rest van Europa € 150,00 per nacht in rekening gebracht

Annulering Annuleren is kosteloos mogelijk tot 12 uur voor aanvang van de rit. Bij annulering binnen 12 uur voor de rit geldt een annuleringsbedrag van €180,00. Annuleringen minder dan 4 uur voor vertrek vereisen wij een vergoeding van het aantal uur van de rijopdracht voor de chauffeur.

Als unieke aanbieder op de chauffeursmarkt, introduceert Eigenchauffeur.nl een aanvullende verzekering die volledige dekking biedt voor eigen schade aan het voertuig. Dit betekent een complete ontzorging, waarbij wij garant staan voor schade aan uw voertuig, variërend van kleine krassen tot aanzienlijke beschadigingen. U kunt deze aanvullende verzekering selecteren bij het boeken van een rit.

Indien u ervoor kiest om geen gebruik te maken van de aanvullende verzekering, zal alle eigen schade aan uw voertuig onderworpen zijn aan uw reguliere autoverzekering, inclusief het eigen risico. In dit geval adviseren wij het afsluiten van een omnium verzekering.

Schade aan derden blijft gedekt onder de wettelijk verplichte WA-verzekering van het voertuig. De chauffeur zelf is uiteraard door ons verzekerd.

Psychologische evaluaties en een grondige rijvaardigheidstest vormen de essentiële stappen om een chauffeur bij Eigenchauffeur.nl te worden. Onze instructeurs investeren persoonlijke tijd in elke chauffeur om hen de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Na een succesvolle rijvaardigheidstest volgt een uitgebreide briefing van meer dan een uur, waarin chauffeurs worden voorbereid op diverse scenario’s. Bovendien hebt u als klant de mogelijkheid om uw chauffeur na elke rit te beoordelen op drie criteria, waardoor wij een actieve rol spelen in kwaliteitscontrole.

Al onze chauffeurs voor het directievervoer zijn in het bezit van het certificaat directiechauffeur CCV-D1 of D2.

Dit certificaat waarborgt dat onze directiechauffeurs over specifieke vaardigheden beschikken, waaronder veilige rijvaardigheid, een respectvolle houding jegens klanten, en een servicegerichte instelling

We hebben toegang tot uitgebreide datasets. Je kunt erop vertrouwen dat ons team van software-experts de vereiste maatregelen neemt om jouw gegevens te beveiligen en vertrouwelijk te behandelen.

We begrijpen het. Het delen van je professionele of vrijetijdstraject met een chauffeur kan ongemakkelijk lijken. Onze chauffeurs zijn echter gebonden aan een geheimhoudingsovereenkomst met ons. Dit betekent dat al jouw professionele gesprekken of vrijetijdsactiviteiten strikt vertrouwelijk blijven

U bevestigt de rit digitaal, en de betaling verloopt contactloos via uw creditcard of via bundel chauffeursuren. De factuur wordt automatisch per e-mail verzonden en is volledig aftrekbaar van de kosten.

Maandag 09:00-23:00 uur

Dinsdag 09:00-23:00 uur

Woensdag 09:00-23:00 uur

Donderdag 09:00-23:00 uur

Vrijdag 09:00-01:00 uur

Zaterdag 12:00-01:00 uur

Zondag GESLOTEN