Privéchauffeur huren

Huur een privéchauffeur voor uw eigen auto. Gebruik uw eigen auto als mobiel kantoor

een prive chauffeur huren die in uw eigen auto rijdt

Een privéchauffeur huren voor uw eigen auto

Tarief privechauffeur

wij hanteren een tarief van € 32,50 exclusief btw per uur (minimale afname 4 uur)

Maaltijdvergoeding

Lunch € 10,00 6-8 uur
Diner € 20,00 8-12 uur
langer dan 12 uur € 30,00

Werk vanaf de achterbank

Gebruik uw auto als mobiel kantoor. Werk onderweg naar uw afspraak vanaf de achterbank.

Veilig en zorgeloos reizen

Gediplomeerde, ervaren chauffeurs rijden u ontspannen naar uw afspraak. Zelfs een parkeerplaats zoeken is niet meer nodig.

Voordelen van een privéchauffeur huren

privechauffeur voor je eigen auto - eigen chauffeur
een prive chauffeur huren die in uw eigen auto rijdt - werken in de auto - eigenchauffeur.nl

Werken in uw eigen auto

Hoe gaan wij te werk

U dienst uw aanvraag zo volledig in te vullen online

De opdracht zetten we uit naar alle aangemelde (gescreende) chauffeurs die passen bij de opdracht. Hiervoor beschikt Eigenchauffeur.nl over een uitgebreide database van professionele chauffeurs

Beschikbare chauffeurs geven per week aan welke dagen ze kunnen werken

Wanneer wij een privéchauffeur hebben gevonden wordt er een offerte op maat naar u toegestuurd.
Na bevestiging delen wij de contact gegevens van de chauffeur

Nadat de opdracht is uitgevoerd, vult de chauffeur zijn gewerkte uren en gemaakte onkosten online in. Eigenchauffeur.nl controleert dit en zorgt binnen 24 uur na uitvoer van de rit voor een factuur.

Plaats hier uw opdracht.

Wij zorgen voor een chauffeur

BEL ONS

+31 85 0 16 0 888

MAIL ONS

Info@eigenchauffeur.nl

Vestigingsplaats

Bennebroek

Beschikbaarheid

De reserveringstool toont de actuele beschikbaarheid

rijvaardigheid, chauffeur

Rijvaardigheid

Onze chauffeurs voldoen aan strenge selectie-eisen. Daardoor kunnen wij kwaliteit waarborgen. Zij hebben ruime rijervaring in veel verschillende soorten wagens.

Professioneel & Discreet

Professionaliteit vinden we uitermate belangrijk. Bovendien zijn al onze chauffeurs discreet. Zij tekenen daarvoor een geheimhoudingsverklaring.

Kennis wegennet

Een uitstekende kennis van het Nederlandse wegennet is een must voor onze chauffeurs. Ze doen dan ook examen in een route afleggen zonder navigatie.

Etiquette chauffeur

Representatief

Alle chauffeurs dragen een kostuum met een herkenbare blauwe stropdas. Zo weet u altijd dat het een chauffeur van Eigenchauffeur.nl is.

Servicegericht

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Tussen het rijden door kunnen onze chauffeurs ook servicegerichte taken doen zoals uw auto wassen of een boodschap voor u doen.

Vrolijk

Onze chauffeurs staan met een glimlach voor uw klaar. Samen met de klant maken ze er een top dag van.

Selecteer uw dienst

Kies voor privéchauffeur of directiechauffeur

Vul ritdetails in

Deel met ons uw reisplan in onze reserveringstool

Reserveer

Reserveer via ons reserveringstool rechtsbeneden groene I

Wij nemen contact op!

Na uw reservering nemen wij contact op en bevestigen wij de opdracht.

HULP NODIG?

Veelgestelde vragen over het huren van een privéchauffeur

Zakelijk vervoer
Particulier vervoer
Breng -/ haalservice restaurant
Bruiloften
Pendeldiensten
Valet parking
Fleet services
Evenementen

U kunt ons op 3 manier bereiken

Email:
Info@eigenchauffeur.nl

Whatsapp
Stel uw vrijblijvende vraag

Telefonisch
+31 85 016 0 888

Het is van groot belang om helderheid te bieden. Onze chauffeur service hanteert een tarief van €32,50 per uur, exclusief btw. De facturatie begint zodra de chauffeur van huis vertrek tot dat hij weer thuis is. Wij zoeken beschikbare chauffeur bij u in de buurt.

Wij bieden vier verschillende bundels aan:

  1. 10 uur voor €325,00 excl. BTW
  2. 50 uur + 3 uur gratis voor €1.527,50 excl. BTW
  3. 100 uur + 9 uur gratis voor €2.957,50 excl. BTW
  4. 250 uur + 25 uur gratis voor €7.312,50 excl. BTW

Reiskosten De kosten voor het naar u toebrengen van de chauffeur zijn eveneens transparant. We rekenen een verplaatsingskost van €0,40/km. Bijvoorbeeld, indien de chauffeur 20 km moet rijden, bedragen de kosten €8.

Maaltijdvergoeding
Tussen 4-8 uur € 10,00 tussen 8-12 uur €20,00 Langer dan 12 uur € 40,00

Annuleren is kosteloos mogelijk tot 12 uur voor aanvang van de rit. Bij annulering binnen 12 uur voor de rit geldt een annuleringsbedrag van €130,00. Annuleringen minder dan 4 uur voor vertrek vereisen wij een vergoeding van het aantal uur van de rijopdracht voor de chauffeur.

Als unieke aanbieder op de chauffeursmarkt, introduceert Eigenchauffeur.nl een aanvullende verzekering die volledige dekking biedt voor eigen schade aan het voertuig. Dit betekent een complete ontzorging, waarbij wij garant staan voor schade aan uw voertuig, variërend van kleine krassen tot aanzienlijke beschadigingen. U kunt deze aanvullende verzekering selecteren bij het boeken van een rit.

Indien u ervoor kiest om geen gebruik te maken van de aanvullende verzekering, zal alle eigen schade aan uw voertuig onderworpen zijn aan uw reguliere autoverzekering, inclusief het eigen risico. In dit geval adviseren wij het afsluiten van een omnium verzekering.

Schade aan derden blijft gedekt onder de wettelijk verplichte WA-verzekering van het voertuig. De chauffeur zelf is uiteraard door ons verzekerd.

Psychologische evaluaties en een grondige rijvaardigheidstest vormen de essentiële stappen om een chauffeur bij Eigenchauffeur.nl te worden. Onze instructeurs investeren persoonlijke tijd in elke chauffeur om hen de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Na een succesvolle rijvaardigheidstest volgt een uitgebreide briefing van meer dan een uur, waarin chauffeurs worden voorbereid op diverse scenario’s. Bovendien hebt u als klant de mogelijkheid om uw chauffeur na elke rit te beoordelen op drie criteria, waardoor wij een actieve rol spelen in kwaliteitscontrole.

We hebben toegang tot uitgebreide datasets. Je kunt erop vertrouwen dat ons team van software-experts de vereiste maatregelen neemt om jouw gegevens te beveiligen en vertrouwelijk te behandelen.

We begrijpen het. Het delen van je professionele of vrijetijdstraject met een chauffeur kan ongemakkelijk lijken. Onze chauffeurs zijn echter gebonden aan een geheimhoudingsovereenkomst met ons. Dit betekent dat al jouw professionele gesprekken of vrijetijdsactiviteiten strikt vertrouwelijk blijven

U bevestigt de rit digitaal, en de betaling verloopt contactloos via uw creditcard of via bundel chauffeursuren. De factuur wordt automatisch per e-mail verzonden en is volledig aftrekbaar van de kosten.

Maandag 09:00-23:00 uur

Dinsdag 09:00-23:00 uur

Woensdag 09:00-23:00 uur

Donderdag 09:00-23:00 uur

Vrijdag 09:00-01:00 uur

Zaterdag 12:00-01:00 uur

Zondag GESLOTEN