Robin Hulsebosch, eigenaar Eigenchauffeur.nl

 

Robin richtte Eigenchauffeur.nl in 2014 op vanuit een passie voor auto rijden. Hij wil graag directievervoer faciliteren, met een perfecte ervaring voor de klant. Dienstbaarheid en service staan bij Robin niet voor niets hoog in het vaandel. Om dit te verwezenlijken haalde hij de chauffeurscertificaten CCV D1 en CCV D2. Hierdoor heeft Robin een enorm relaxte en veilige rijstijl, waardoor hij op hoog vervoersniveau kan acteren.

 

In Robin’s studententijd werkte hij voor een bedrijf dat een BOB service aanbood. Echter zag hij kansen om die service te verbeteren en te professionaliseren. Vandaar dat Eigenchauffeur.nl niet alleen studenten- en directiechauffeurs levert, maar tegenwoordig ook een specialistische BOB service verleent.

“Onze doelstelling is klanten van de Perfecte Chauffeurservice te voorzien!”

 

Richard Karg, eigenaar Eigenchauffeur.nl

Als directiechauffeur en wagenparkbeheerder, was Richard jarenlang in dienst van een bedrijf. In 2015 besloot hij voor zichzelf te beginnen in zijn vakgebied. Richard richtte een facilitair bedrijf op, dat verschillende vervoersdiensten en facilitaire diensten levert. Richard heeft, net zoals Robin, een CCV D1 en CCV D2 diploma.

 

Robin en Richard hebben elkaar leren kennen via werkzaamheden als directiechauffeurs en door de passie die beiden heren hebben voor het werk, raakten zij bevriend. Gesprekken over de werkzaamheden en het mogelijk uitwisselen van chauffeurs heeft ertoe geleid dat de beiden heren besloten de twee facilitaire chauffeursbedrijven samen te voegen en samen door te ondernemen in hun branche.