Airportservice

Vip airport service transfer naar de luchthaven aan. Meet & Greet Pick up service op de luchthaven met een naambordje.

VIP Airportservice huren

VIP Airport service

Binnen de Benelux halen wij u op in een van onze luxe auto's.

Vaste prijzen

Wij hanteren vast prijzen vanuit de stad of dorp naar de luchthaven en terug.

VIP Airport service

privechauffeur voor je eigen auto - eigen chauffeur
een prive chauffeur huren die in uw eigen auto rijdt - werken in de auto - eigenchauffeur.nl

Ervaar een Exclusief en speciaal Welkom met onze VIP Host Service

HULP NODIG?

Veelgestelde vragen over het huren van een privéchauffeur

Zakelijk vervoer
Particulier vervoer
Breng -/ haalservice restaurant
Bruiloften
Pendeldiensten
Valet parking
Fleet services
Evenementen

U kunt ons op 3 manier bereiken

Email:
Info@eigenchauffeur.nl

Whatsapp
Stel uw vrijblijvende vraag

Telefonisch
+31 85 016 0 888

Als unieke aanbieder op de chauffeursmarkt, introduceert Eigenchauffeur.nl een aanvullende verzekering die volledige dekking biedt voor eigen schade aan het voertuig. Dit betekent een complete ontzorging, waarbij wij garant staan voor schade aan uw voertuig, variërend van kleine krassen tot aanzienlijke beschadigingen. U kunt deze aanvullende verzekering selecteren bij het boeken van een rit.

Indien u ervoor kiest om geen gebruik te maken van de aanvullende verzekering, zal alle eigen schade aan uw voertuig onderworpen zijn aan uw reguliere autoverzekering, inclusief het eigen risico. In dit geval adviseren wij het afsluiten van een omnium verzekering.

Schade aan derden blijft gedekt onder de wettelijk verplichte WA-verzekering van het voertuig. De chauffeur zelf is uiteraard door ons verzekerd.

Psychologische evaluaties en een grondige rijvaardigheidstest vormen de essentiële stappen om een chauffeur bij Eigenchauffeur.nl te worden. Onze instructeurs investeren persoonlijke tijd in elke chauffeur om hen de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Na een succesvolle rijvaardigheidstest volgt een uitgebreide briefing van meer dan een uur, waarin chauffeurs worden voorbereid op diverse scenario’s. Bovendien hebt u als klant de mogelijkheid om uw chauffeur na elke rit te beoordelen op drie criteria, waardoor wij een actieve rol spelen in kwaliteitscontrole.

We hebben toegang tot uitgebreide datasets. Je kunt erop vertrouwen dat ons team van software-experts de vereiste maatregelen neemt om jouw gegevens te beveiligen en vertrouwelijk te behandelen.

We begrijpen het. Het delen van je professionele of vrijetijdstraject met een chauffeur kan ongemakkelijk lijken. Onze chauffeurs zijn echter gebonden aan een geheimhoudingsovereenkomst met ons. Dit betekent dat al jouw professionele gesprekken of vrijetijdsactiviteiten strikt vertrouwelijk blijven

U bevestigt de rit digitaal, en de betaling verloopt contactloos via uw creditcard of via bundel chauffeursuren. De factuur wordt automatisch per e-mail verzonden en is volledig aftrekbaar van de kosten.

Maandag 09:00-23:00 uur

Dinsdag 09:00-23:00 uur

Woensdag 09:00-23:00 uur

Donderdag 09:00-23:00 uur

Vrijdag 09:00-01:00 uur

Zaterdag 12:00-01:00 uur

Zondag GESLOTEN