arrow_drop_up arrow_drop_down

Veelgestelde vragen

 • Moet ik van tevoren een thuisbrengservice reserveren?
  Wij adviseren zodra u weet wanneer u een thuisbreng chauffeur nodig heeft ons te bellen. Dan heeft u minder kans dat u staat te wachten zodra uit bent uit gedineerd.
 • Tot hoe laat kan ik een thuisbrengservice bestellen?
  U kunt tot sluitingstijd uw thuisbrengservice bestellen. Dit betekent dat u maandag t/m zondag bij Eigenchauffeur.nl terecht kunt. Voor ritten die buiten het verzorgingsgebied beginnen of eindigen vragen wij minimaal 1,5 uur van tevoren te reserveren.
 • Kunnen de chauffeurs in iedere auto rijden?
  De chauffeurs kunnen in alle auto’s rijden waarbij rijbewijs B noodzakelijk is. Ze kunnen zowel in een automaat als een handgeschakelde auto rijden.

 • Waarom is er een aanrijtijd van circa 30-60 minuten?
  De chauffeurs van Eigenchauffeur.nl rijden constant rond om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij sturen altijd de meest dicht bijzijnde chauffeur naar u toe.
 • Wat houdt het wachttarief in?
  Wanneer de chauffeur van Eigenchauffeur.nl zich bij u heeft gemeld kan het natuurlijk voorkomen dat u nog niet klaar bent om te vertrekken. Daarom is een wachttijd van 10 minuten inbegrepen. Indien een chauffeur langer op u moet wachten, of wanneer hij de auto voor u uit een parkeergarage moet halen, is hij genoodzaakt een wachttarief van € 1,00 per minuut te rekenen.
 • Zou ik gebruik kunnen maken van uw service buiten de aangegeven openingstijden?
  U kunt altijd even contact met ons opnemen en dan kunnen we kijken wat we buiten de openingstijden voor u kunnen betekenen.