Veelgestelde vragen aan Eigenchauffeur.nl

 

Moet ik van tevoren een Bob Chauffeur reserveren?
Wij adviseren zodra u weet wanneer u een bob chauffeur nodig heeft ons te bellen. Dan heeft u minder kans dat u staat te wachten zodra uit bent uit gedineerd.

 

Tot hoe laat kan ik een Bob Chauffeur bestellen?
U kunt een uur voor sluitingstijd  uw BOB service bestellen. Dit betekent dat u maandag t/m zondag bij Eigenchauffeur.nl terecht kunt. Voor ritten die buiten het verzorgingsgebied beginnen of eindigen vragen wij minimaal 3 uur van tevoren te reserveren.

 

Kunnen de chauffeurs in iedere auto rijden?
De chauffeurs kunnen in alle auto’s rijden waarbij rijbewijs B noodzakelijk is. Ze kunnen zowel in een automaat als een handgeschakelde auto rijden.

 

Waarom is er een aanrijtijd van circa 30-60 minuten?
De chauffeurs van Eigenchauffeur.nl rijden constant rond om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij sturen altijd de meest dicht bijzijnde chauffeur naar u toe. Ook wanneer deze nog met een andere rit bezig is.

 

Wat houdt het wachttarief in?
Wanneer de chauffeur van Eigenchauffeur.nl zich bij u heeft gemeld kan het natuurlijk voorkomen dat u nog niet klaar bent om te vertrekken. Daarom is een wachttijd van 5 minuten inbegrepen. Indien een chauffeur langer op u moet wachten, of wanneer hij de auto voor u uit een parkeergarage moet halen, is hij genoodzaakt een wachttarief van € 1,00 per minuut te rekenen.

 

Zou ik gebruik kunnen maken van uw service buiten de aangegeven openingstijden?
U kunt altijd even contact met ons opnemen en dan kunnen we kijken wat we buiten de openingstijden voor u kunnen betekenen.

 

Hoe kunnen wij betalen bij Eigenchauffeur.nl?
U heeft de mogelijk om bij ons contant, per pin te betalen. Heeft u een bedrijf dan kunt u een btw factuur krijgen.

* = verplicht veld