Veelgestelde vragen aan Eigenchauffeur.nl

Moet ik van tevoren een Bob Chauffeur reserveren?
Wij adviseren zodra u weet wanneer u een bob chauffeur nodig heeft ons te bellen. Dan heeft u minder kans dat u staat te wachten zodra uit bent uit gedineerd.

 

Tot hoe laat kan ik een Bob Chauffeur bestellen?
U kunt tot sluitingstijd uw BOB service bestellen. Dit betekent dat u maandag t/m zondag bij Eigenchauffeur.nl terecht kunt. Voor ritten die buiten het verzorgingsgebied beginnen of eindigen vragen wij minimaal 1,5 uur van tevoren te reserveren.

 

Kunnen de chauffeurs in iedere auto rijden?
De chauffeurs kunnen in alle auto’s rijden waarbij rijbewijs B noodzakelijk is. Ze kunnen zowel in een automaat als een handgeschakelde auto rijden.

Waarom is er een aanrijtijd van circa 30-60 minuten?
De chauffeurs van Eigenchauffeur.nl rijden constant rond om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij sturen altijd de meest dicht bijzijnde chauffeur naar u toe. Ook wanneer deze nog met een andere rit bezig is.
Wat houdt het wachttarief in?
Wanneer de chauffeur van Eigenchauffeur.nl zich bij u heeft gemeld kan het natuurlijk voorkomen dat u nog niet klaar bent om te vertrekken. Daarom is een wachttijd van 10 minuten inbegrepen. Indien een chauffeur langer op u moet wachten, of wanneer hij de auto voor u uit een parkeergarage moet halen, is hij genoodzaakt een wachttarief van € 1,00 per minuut te rekenen.

 

Zou ik gebruik kunnen maken van uw service buiten de aangegeven openingstijden?
U kunt altijd even contact met ons opnemen en dan kunnen we kijken wat we buiten de openingstijden voor u kunnen betekenen.

Hoe kunnen wij betalen bij Eigenchauffeur.nl?
Contant
Mobiele pin inclusief bon met btw
Tikkie
Creditcard (Visa/Mastercard)
Zakelijk factuur met btw

Welkom bij Eigenchauffeur.nl chauffeursdiensten

Offerte aanvraag of reserveer direct