Prive chauffeur gezocht? Chauffeur in eigen auto | Eigenchauffeur.nl
arrow_drop_up arrow_drop_down

Prive chauffeur nodig?

Maak van uw reistijd productieve werktijd

Uurtarief € 21,00 ex btw per uur

Getrainde studentchauffeurs

Wij hechten veel waarde aan een goed getrainde professionele chauffeur

Professioneel & discreet

Wij streven altijd naar professionaliteit en alle chauffeurs zijn discreet. Daarom tekenen alle chauffeurs een geheimhoudingcontract

Gratis verzekering

Alle klanten krijgen een gratis aanvullende verzekering bij iedere rit met een chauffeur. Hierdoor wordt u altijd zorgeloos gereden.

Representatief

Alle chauffeurs zijn voorzien van een kostuum met een blauwe stropdas. Zodat u altijd weet dat het een chauffeur van Eigenchauffeur.nl is.

Servicegericht

Naast dat de chauffeurs u veilig van A naar B rijden. Kunnen zij in de tussentijd ook andere klusjes voor u doen.

Rijvaardigheid

Door de strenge selectieproduceres vragen wij het uiterste van onze chauffeurs. Zodat wij onze kwaliteit kunnen waarborgen voor u.

Waarom een privechauffeur van Eigenchauffeur.nl

Privéchauffeur inhuren? Reis veilig en comfortabel!

Zit u veel op de weg en wilt u uw reistijd efficiënter gebruiken? Huur een privéchauffeur van Eigenchauffeur.nl in, zodat u tijdens de reis gewoon kunt doorwerken in uw eigen auto.

MAAK VAN UW REISTIJD NU WERKTIJD, MET ONZE PRIVÉCHAUFFEUR

Reistijd is vaak verloren tijd in uw drukke agenda. Gelukkig biedt Eigenchauffeur.nl hier een oplossing voor: de privéchauffeur! De chauffeur rijdt u in uw eigen auto van afspraak naar afspraak, zodat u tijdens de ritten gewoon kunt doorwerken. Natuurlijk kunt u ook in plaats van werken juist even uitrusten na een intensieve afspraak.

PRIVÉCHAUFFEUR GEDURENDE DE HELE DAG

De privéchauffeurs rijden u ‘s ochtends al naar kantoor, rijden u de gehele dag en zetten u ‘s avonds weer veilig thuis af. Ook is het mogelijk om een chauffeur voor een dagdeel in te huren, bijvoorbeeld als u een verre reis naar een afspraak heeft.

Voordelen van een prive chauffeur

Belangrijke voordelen van een chauffeur
  • Reizen kost veel tijd, om dit effecient te kunnen benutten. Is het gebruik van een privechauffeur erg handig. zodat u veilig en ongestoord kunt werken op de achterbank van uw auto en ontspannen aankomt bij uw volgende bestemming
  • Het inzetten van een chauffeur is in veel gevallen tijdbesparend en comfortabel.
  • De chauffeur bereidt zich goed voor op de rit zodat hij weet waar hij naar toe moet rijden. Daardoor komt u altijd op tijd aan bij uw volgende afspraak
  • Alle getrainde en gecertificeerde chauffeurs kunnen in alle auto's rijden.
  • Chauffeurs zijn overal inzetbaar voor. In de wachttijd van de chauffeur kan hij zich inzetten om de auto te wassen, uw pak naar de stomerij te brengen, bloemetje te halen voor een relatie. 

Tarieven prive chauffeur Eigenchauffeur.nl

Per uur: € 21,00 ex btw per uur

Maaltijdkosten: € 12,50 bij diensten > 8 uur

Reiskosten: afh. van bereikbaarheid en OV

Tarieven: exclusief btw

Minimale afname: 3 uur


De tijd die in rekening gebracht wordt is de tijd vanaf het moment dat de chauffeur van huis vertrekt, tot dat de chauffeur weer thuis is. Wij garanderen dat wij ons best doen om een chauffeur in te zetten, die zo dicht mogelijk bij de start- en/of eindlocatie woonachtig is. Om deze reden brengen wij maximaal 60 minuten per heen en terugreis in rekening.

Een privéchauffeur van Eigenchauffeur.nl reist over het algemeen kosteloos met het openbaar vervoer. Mocht openbaar vervoer niet kosteloos beschikbaar zijn op uw locatie, dan zullen de reiskosten in overleg worden doorberekend.


U kunt kosteloos annuleren

Wij vragen u 3 uur van te voren de wijziging door te geven. Zodat wij de chauffeur kunnen inlichten


Reserveer uw privéchauffeur in eigen auto

Bel: +31850160888

Mail: Info@eigenchauffeur.nl

Whatsapp: +31610697007

of via het reserveringsformulier hieronder


Reserveer uw prive chauffeur

Wij maken gebruik van Cookies!