Busje huren met chauffeur

Ontdek het gemak van het huren van een Mercedes V-klasse met een gecertificeerde privéchauffeur 

Busje huren inhuren met chauffeur

Bent u zoek een betrouwbare mobiliteitspartner in het hoogste segment? Wij organiseren al ruim 10+ jaar een perfect chauffeur service. Onze getrainde en uitermate geschikte chauffeurs leggen u in de watten. U stelt de vraag en wij zorgen voor de perfectie voor de klant.  

Mercedes V-klasse te huur met chauffeur

Mercedes V-klasse

Previous slide
Next slide

Huur een busje met privé chauffeur

Een chauffeurs service is ideaal als u tijdelijk niet over passende (eigen) auto beschikt. Naast het vervoeren van VIP gasten is een auto met chauffeur huren ook geschikt als chauffeur service.

Eigenchauffeur.nl levert een representatieve en goed onderhouden auto met gecertificeerde chauffeur. U en uw gasten hoeven alleen nog maar in te stappen; wij regelen de rest. 

Uw privéchauffeur is op afroep in te huren, ook voor een dagdeel. Zodoende biedt Eigenchauffeur.nl een hoogwaardige dienstverlening aan tegen schappelijke prijzen.

De voordelen van een busje huren met chauffeur service

Het huren van alleen een Mercedes V-klasse met chauffeur is al een comfortabele manier om u te laten vervoeren. Maar met het huren van een luxe wagen inclusief privéchauffeur gaat u nog een stap verder en biedt nog meer voordelen. 

Previous slide
Next slide

Telefonisch contact

Onze vriendelijke medewerkers staan u graag te woord

Per email

U ontvangt binnen 3 uur een reactie
Previous slide
Next slide

Gescreende discrete beroepschauffeurs

Al onze chauffeurs zijn gediplomeerde professionals. Zij zijn getraind om met alle voorkomende situaties om te gaan, dus ook met noodsituaties. Naast bekwame bestuurders zijn het ook ervaren persoonsbeveiligers.

Onze privéchauffeurs zijn constant alert om de veiligheid van u en uw gasten te waarborgen. Jaarlijks volgen de chauffeurs trainingen om deze vaardigheden bij te houden.
Verder doen zij er alles aan om ervoor te zorgen dat u of uw reisgezelschap zich op zijn gemak voelt.

Daaronder verstaan we ook discretie: alles wat u in de wagen doet of zegt, blijft privé. 

Luxe auto met chauffeur

Directievervoer, pendeldienst, ritten naar het buitenland, evenementen, roadshow, trouwerijen

Certificering

U huurt een privéchauffeur met
CCV-D1,D2 of D3 certificering

Wagenpark

U kunt kiezen uit luxe wagens Mercedes Benz V-klasse

Werkgebied

Wij werken national & international

Veel gestelde vragen over onze Mercedes V-klasse met chauffeur

Mercedes V-klasse heeft plaats voor 6-7 personen. 

Eigenchauffeur.nl levert voor iedere luxe V-klasse een gecertificeerde chauffeur

Mercedes V-klasse € 85,00 exclusief btw per uur of op kilometer basis

De tijd die in rekening wordt gebracht is de tijd vanaf het moment dat de chauffeur van huis vertrekt tot dat de chauffeur weer thuis is.

U kunt ons op 3 manier bereiken

Email
Info@eigenchauffeur.nl

Whatsapp
+31 85 016 0 888

Telefonisch
+31 85 016 0 888

Openingstijden
Maandag 09:00-00:00 uur
Dinsdag 09:00-0:00 uur
Woensdag 09:00-00:00 uur
Donderdag 09:00-00:00 uur
Vrijdag 09:00-02:00 uur
Zaterdag 09:00-02:00 uur
Zondag GESLOTEN

Als unieke aanbieder op de chauffeursmarkt, introduceert Eigenchauffeur.nl een aanvullende verzekering die volledige dekking biedt voor eigen schade aan het voertuig. Dit betekent een complete ontzorging, waarbij wij garant staan voor schade aan uw voertuig, variërend van kleine krassen tot aanzienlijke beschadigingen. U kunt deze aanvullende verzekering selecteren bij het boeken van een rit.

Indien u ervoor kiest om geen gebruik te maken van de aanvullende verzekering, zal alle eigen schade aan uw voertuig onderworpen zijn aan uw reguliere autoverzekering, inclusief het eigen risico. In dit geval adviseren wij het afsluiten van een omnium verzekering.

Schade aan derden blijft gedekt onder de wettelijk verplichte WA-verzekering van het voertuig. De chauffeur zelf is uiteraard door ons verzekerd.

Psychologische evaluaties en een grondige rijvaardigheidstest vormen de essentiële stappen om een chauffeur bij Eigenchauffeur.nl te worden. Onze instructeurs investeren persoonlijke tijd in elke chauffeur om hen de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Na een succesvolle rijvaardigheidstest volgt een uitgebreide briefing van meer dan een uur, waarin chauffeurs worden voorbereid op diverse scenario’s. Bovendien hebt u als klant de mogelijkheid om uw chauffeur na elke rit te beoordelen op drie criteria, waardoor wij een actieve rol spelen in kwaliteitscontrole.

We hebben toegang tot uitgebreide datasets. Je kunt erop vertrouwen dat ons team van software-experts de vereiste maatregelen neemt om jouw gegevens te beveiligen en vertrouwelijk te behandelen.

We begrijpen het. Het delen van je professionele of vrijetijdstraject met een chauffeur kan ongemakkelijk lijken. Onze chauffeurs zijn echter gebonden aan een geheimhoudingsovereenkomst met ons. Dit betekent dat al jouw professionele gesprekken of vrijetijdsactiviteiten strikt vertrouwelijk blijven

U bevestigt de rit digitaal, en de betaling verloopt contactloos via uw creditcard. De factuur wordt automatisch per e-mail verzonden en is volledig aftrekbaar van de kosten.