VIP BUSSEN

VIP bussen huurt U bij Eigenchauffeur.nl

Heeft u professioneel personenvervoer nodig voor grotere groepen? De VIP bussen van Eigenchauffeur.nl bieden het perfecte VIP-vervoer! Voor iedere vorm van groepsvervoer, van zakelijke delegaties tot personeelsvervoer en genodigden voor events. En voor iedere vorm van VIP-vervoer, van shuttle service tot en met chaufferen en rondleidingen, bieden wij de perfecte bussen en touringcars. Professionele uitstraling en voorkomende indruk gegarandeerd!

 

Chique VIP bussen met professionele chauffeurs

Eigenchauffeur.nl beschikt over een ervaren team van professionele chauffeurs en kan tevens beschikken over een vloot prachtige VIP bussen, met grote fauteuils, leren bekleding, airconditioning, privacy glas en van alle gemakken voorzien. De combinatie van een voorkomende chauffeur met chique VIP bus, zijn de perfecte presentatie voor uw bedrijf of event.

Shuttle service, professioneel vervoer van deur tot deur

Wilt u uw gasten of zakenrelaties graag van alle gemakken voorzien? Maak gebruik van de Shuttle Service van Eigenchauffeur.nl. Wij vervoeren uw gasten van deur tot deur, waarheen u maar wilt. De Shuttledienst is een perfecte vervoersinvulling voor evenementen, (bedrijfs)feesten en/of huwelijksfeesten waarbij u uw gasten volledig wil ontzorgen. Naast valet parking is deze service een ultieme ontzorging voor uw gasten. Maar ook bij bedrijfsactiviteiten op locaties, waar openbaar vervoer amper aansluit en parkeergelegenheden lastig zijn, is de Shuttle Service de ideale vervoersoplossing!

 

Shuttle service is maatwerk

Personenvervoer via Shuttle Service is maatwerk. De mogelijkheden en toepassingen zijn legio, maar dit soort vervoer vergt nauwkeurige planning, professionele chauffeurs en perfecte bussen. Om dit te bewerkstelligen, is het belangrijk dat Eigenchauffeur.nl weet wat u precies nodig heeft. Daarom overleggen wij graag met u wat uw wensen en behoeften zijn op vervoersgebied. Bij interesse kunt u altijd het contactformulier op deze pagina invullen, of belt u direct met 085 – 016 08 88. Een vrijblijvende offerte stellen wij graag voor u op!

Welkom bij Eigenchauffeur.nl chauffeursdiensten

Offerte aanvraag of reserveer direct