Valet Parking, de ultieme gastenservice!

Luxueuze, uitmuntende service, het uithangbord voor uw event of organisatie. Dat is in drie steekwoorden waar Valet Parking service voor staat. Het is de beste entree die een gast of klant kunt ervaren bij u. De Valet parking Service die wij bieden met Eigenchauffeur.nl is de geschikte service tijdens congressen & recepties, events & feesten en restaurants & hotels.

 

Uw gasten stappen voor de deur van uw event of horecagelegenheid uit de auto, onze hostess ontvangt uw gasten en onze representatieve chauffeurs nemen de auto over en zetten deze zorgvuldig en veilig weg. De auto wordt geparkeerd op een nette en gecoördineerde manier. Wanneer de gasten of bezoekers weg willen, zorgen onze chauffeurs ervoor dat de auto’s op tijd klaarstaan voor de deur. Hierdoor hebben uw gasten de soepelste entree en vertrek die u kunt bieden. Valet Parking service van Eigenchauffeur.nl is de ultieme ervaring van service!

 

Voordelen van Valet Parking met Eigenchauffeur.nl

Valet Parking is voor de meeste gasten een ervaring op zich en het ultieme uithangbord voor uw event of gelegenheid. Dit zijn namelijk de voordelen van Valet Parking:

  1. Een professionele en servicegerichte uitstraling naar uw gasten.
  2. Gasten worden niet belast met lastige parkeerplaatsen.
  3. Daarnaast hoeven bezoekers niet door weer en wind.
  4. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over verkeerd geparkeerde auto’s en opstoppingen op de weg in verband met de drukte.
  5. Er is extra toezicht op de voertuigen, waardoor veiligheid is gegarandeerd!

De luxueuze en betaalbare oplossing voor parkeren!

De waarde van Valet Parking mag niet onderschat worden. Valet Parking is het visitekaartje van uw bedrijf of event. Eigenchauffeur.nl neemt het logistieke traject van begin tot eind voor haar rekening. Hierdoor hoeft u niet meer om te kijken naar de parkeerservice en kunt u zich richten op andere facetten van uw event. Eventueel zou u nog een stapje verder kunnen gaan, door de VIP bussen service van Eigenchauffeur.nl in te huren voor uw event. Maar met Valet parking biedt u al een geweldige service!

 

Professionele Valet Parking is maatwerk

Aangezien Valet Parking en de wensen die u daar eventueel bij heeft maatwerk zijn, bespreekt Eigenchauffeur.nl graag de wensen en behoeften met u. Door onze jarenlange kennis en ervaring op dit gebied, zijn wij de perfecte partner voor de Valet Parking service. Als u meer wilt weten over wat wij en onze professionele chauffeurs voor u kunnen betekenen, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op deze pagina. Of bel direct: 085 – 016 08 88.

Welkom bij Eigenchauffeur.nl chauffeursdiensten

Offerte aanvraag of reserveer direct