Unieke BOB-app van Eigenchauffeur

Eigenchauffeur.nl lanceert unieke BOB-app!

In de huidige wereld van mobiele apps heeft Eigenchauffeur.nl een unieke, gebruiksvriendelijke, gratis app ontwikkeld: Eigenchauffeur. De werkwijze is kinderlijk simpel: voer het vertrekadres, de bestemming en het tijdstip van vertrek in en Eigenchauffeur berekent direct de ritprijs. Vervolgens kunt u via Eigenchauffeur een BOB-chauffeur reserveren, die u in uw eigen auto naar huis rijdt. Hoe simpel kan het zijn! Vanzelfsprekend is Eigenchauffeur GRATIS te downloaden.

BOB-service-app-eigenchauffeur-download-app-store-play-store-nieuw

Tijdrovend

Heeft u een zakenlunch onder het genot van een drankje? Of gaat u een avond uit met uw partner? U bent met eigen vervoer en wilt deze graag gewoon thuis voor de deur hebben? Dan biedt de BOB-app Eigenchauffeur uitkomst. Vanaf nu hoeft de auto niet meer op locatie te blijven staan. U wordt immers in uw eigen auto naar huis gereden door een ervaren BOB chauffeur. Door de groeiende behoefte naar ervaren, betrouwbare BOB-chauffeurs ontwikkelden Robin Hulsebosch  van Eigenchauffeur.nl de BOB-app Eigenchauffeur en de daarbij behorende service. In hun dagelijks werk als privéchauffeur constateerden zij het ongemak van het vervoer met een ‘normale’ taxi en het gemis van de auto die op locatie achtergebleven was. Het gedoe om de auto weer in bezit te krijgen wordt als tijdrovend en onhandig ervaren en nodigt uit tot toch maar rijden met een glaasje op. Met alle eventuele gevolgen van dien.

Veilig naar huis

Uit recentelijk onderzoek is gebleken dat het aantal verkeersdoden in 2016 flink is toegenomen ten opzichte van voorgaande jaren. Hoog in de top 3 van oorzaken staat alcoholgebruik. En ondanks de vele campagnes en extra controles blijft dit aantal stijgen. Dankzij de BOB-app Eigenchauffeur is dit probleem voorgoed verleden tijd. Iedereen met een drankje te veel op hoeft zich geen zorgen meer om de auto te maken, die wordt net zoals de eigenaren veilig naar huis gereden door een betrouwbare, ervaren maar vooral nuchtere chauffeur!

Goedkoop en makkelijk

Zodra er via de app Eigenchauffeur een BOB-chauffeur wordt besteld komt er een auto voorrijden met daarin 2 chauffeurs. Eén chauffeur stapt in de auto van de klant en de andere chauffeur rijdt er in de volgauto achter aan. De klant wordt met de eigen auto netjes thuis afgezet en de chauffeurs vervolgen na de administratieve afhandelingen hun weg. Eenvoudig en veilig. Maar de BOB-service van Eigenchauffeur.nl biedt meer voordelen. Dankzij het gebruik van eigen vervoer zijn de BOB-chauffeurs niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Hierdoor kunnen ze in relatief korte tijd naar iedere gewenste locatie rijden. De BOB-service kent ook geen nacht- of weekendtarief. Dit zijn juist de momenten dat mensen de BOB-service nodig hebben. En ook prijstechnisch is er een groot voordeel: als u een taxi naar huis neemt en de volgende dag weer met een taxi naar uw auto gebracht moet worden om vervolgens met uw auto dezelfde route nogmaals te moeten rijden betaalt u minimaal 2 keer zoveel voor dezelfde rit. Dankzij de BOB-service worden klant én auto in één keer veilig naar huis gereden. Goedkoper en gemakkelijker kan niet!

Uniek in BOB-servicewereld

Kortom, de BOB-service biedt een ongekend gemak aan mensen die graag een glaasje nuttigen bij een feestje, diner of event. Maar het allergrootste voordeel van de BOB-service van Eigenchauffeur.nl blijft volgens de eigenaren hun app Eigenchauffeur. De gebruiksvriendelijke BOB-app, waarmee u direct online de route en prijs berekent en een BOB-chauffeur boekt, is uniek in de BOB-servicewereld. Wij zijn momenteel de enige met zo’n handige tool, waarbij de klant direct ziet hoeveel een rit kost en wanneer de klant opgepikt wordt. ‘Gemak dient de mens!’

Downloaden

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Of wilt u ook graag gebruik maken van de unieke BOB-service van Eigenchauffeur.nl. Download dan de gratis app Eigenchauffeur voor Android of IPhone in de Google Play Store of App Store en u wordt voortaan veilig en comfortabel naar huis gereden!

 

————-

Noot voor de pers:

Contactpersoon: Robin Hulsebosch
Telefoonnummer: 085 – 016 08 88
www.eigenchauffeur.nl
robin@eigenchauffeur.nl