fbpx

Thuisbrengservice nodig? Veilig naar huis in eigen auto!

De Thuisbrengservice van Eigenchauffeur.nl is altijd handig! Heeft u bijvoorbeeld alcohol genuttigd bij een lunch, diner of event? Of heeft u de gehele dag vergaderingen en afspraken gehad en komt u moe uit kantoor? De Thuisbrengservice van Eigenchauffeur.nl biedt uitkomst. Onze ervaren chauffeurs rijden u in uw eigen auto veilig naar huis. En u kunt even relaxen.

 

Hoe werkt de Thuisbrengservice van Eigenchauffeur.nl?

U boekt eenvoudig online een thuisbreng chauffeur via onze Thuisbrengservice ritprijscalculator, of via 085 – 016 08 88. Vervolgens reist onze chauffeur naar het door u opgegeven adres. De chauffeur neemt plaats achter het stuur van uw eigen auto en u en uw eventuele partner nemen achterin uw auto plaats. Onze thuisbreng chauffeur rijdt u veilig en comfortabel naar uw eindbestemming. Onze chauffeur zet u voor de deur af en parkeert uw auto. Vervolgens overhandigt onze chauffeur de autosleutels aan u en vertrekt de chauffeur op eigen gelegenheid. U heeft hierdoor geen omkijken naar auto en onze chauffeur kan op eigen gelegenheid komen en gaan. Zo makkelijk is de Thuisbrengservice van Eigenchauffeur.nl!

Thuisbrengservice-Eigenchauffeur.nl-thuisbreng-chauffeur-in-eigen-auto-1
Eigenchauffeur.nl-BOB-service-veilig-thuis-in-eigen-auto
valet-parking-reserveren-eigenchauffeur

Auto laten staan erg onhandig

Door de groeiende behoefte bij mensen om hun auto mee naar huis te kunnen nemen na een avondje uit, is de Thuisbrengservice van Eigenchauffeur.nl ontstaan. Het wordt immers als zeer onhandig ervaren wanneer mensen hun auto moeten laten staan op de locatie waar zij een glaasje hebben genuttigd. Het gedoe om de volgende dag de auto naar huis te krijgen is tijdrovend en niet praktisch.

 

Zowel auto als klant veilig thuis

Dankzij de Thuisbrengservice hoeven mensen zich tegenwoordig geen zorgen meer te maken om de auto, die komt veilig mee naar huis. Wanneer iemand een thuisbreng chauffeur boekt, komen wij met twee chauffeurs en een volgauto naar de afgesproken locatie. Vervolgens neemt één van de chauffeurs plaats in de auto van de klant en de andere chauffeur rijdt in de volgauto er achteraan. De klant wordt met de eigen auto netjes thuis afgezet en de chauffeur stapt in de volgauto.

Thuisbrengservice goedkoper dan 2 x taxi

Doordat Eigenchauffeur.nl met volgauto’s werkt, zijn de thuisbreng chauffeurs niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Hierdoor kunnen wij op iedere gewenste locatie komen, in een korte tijd. En nacht- of weekendtoeslagen kent de Thuisbrengservice niet. Tot slot is een taxi zelfs duurder. Wanneer u ’s avonds de taxi naar huis neemt en de volgende dag weer de taxi pakt om de auto op te halen, moet u twee keer de taxi betalen voor hetzelfde ritje. Dankzij de speciale service waarbij onze chauffeur u in eigen auto thuis brengt, worden klant én auto in één keer veilig naar huis gereden. 50% goedkoper dus dan een taxi-oplossing!

BOB nodig? Reserveer het via onze whatsapplijn. Wij staan u graag te woord.

Neem hier contact op via WhatsApp