Airportservice, uw eenvoudige airport transfer!

Reist u weleens met het vliegtuig? Maak dan gebruik van onze Airportservice. Ontzorgt op reis is namelijk belangrijk voor uw gezondheid!

 

Wanneer u regelmatig vliegt, kent u dit probleem: de kosten voor het parkeren van 1 dag of meerdere dagen kunnen aardig oplopen. In het ergste geval staat u ook nog eens ver weg geparkeerd. Met de trein loopt u mogelijk vertraging op. Allemaal ergernissen van mensen die veilig en relaxt op vakantie willen gaan, of die op het punt staan een belangrijke zakenreis te maken. Eigenchauffeur biedt de oplossing aan, met de airportservice!

 

Gaat u binnenkort op vakantie of op zakenreis en heeft u vervoer nodig? Een telefoontje en de airportservice wordt geregeld voor u. U wordt thuis opgehaald door de chauffeur en met uw eigen auto naar de airport gebracht. Nadat wij u geholpen hebben met uw bagage, brengen wij uw auto naar het uw gewenste adres. Op verzoek kunt u ook weer opgehaald worden van de luchthaven. Onze chauffeur haalt de auto bij u thuis op en haalt u op van de airport. Met de airportservice is relaxt vertrekken en aankomen gegarandeerd!

 

Voordelen van de airportservice: 

  • Chauffeur-service van en naar de luchthaven in uw eigen auto.
  • Onze chauffeur zet u bij de juiste vertrekhal af en helpt u met uw bagage.
  • Geen parkeerkosten.
  • Bij aankomst op de luchthaven staat de chauffeur met uw auto klaar!

 

Aanvragen Airport-transfer


* = verplicht veld

Overzicht tarieven Airportservice

Vliegt U van of naar Schiphol, Rotterdam, Eindhoven, Antwerpen of Zaventem? Onderstaand vindt u de tabel met tarieven van onze Airportservice. Wij rijden op vijf verschillende airports en rijden u in uw eigen auto van deur tot deur.

 

Schiphol enkel retour
Haarlem en omgeving € 40 € 70
Amsterdam en omgeving € 40 € 70
Rotterdam enkel retour
Haarlem en omgeving € 70 € 130
Amsterdam en omgeving € 70 € 130
Eindhoven enkel retour
Haarlem en omgeving € 120 € 220
Amsterdam en omgeving € 110 € 200
Antwerpen  enkel  retour
Haarlem en omgeving € 220 € 400
Amsterdam en omgeving € 200 € 360
Zaventem (BE)  enkel  retour
Haarlem en omgeving € 250 € 450
Amsterdam en omgeving € 230 € 410